Forum teatru "en-es"
Mam pełno naszych zdjęć z Warszawy i kilka z heppeningów, niestetyEmotsImgSrvasp cx:( nie jestem na tyle umiejętna żeby je tu wsadzić, jakby ktoś by był tak miły i mi podpowiedział, mogłabym je tu wsadzić. Chyba że ktoś nie che wracać do przeszłości lub patrzeć na Walczaka (ale go chyba na tych zdjęciach nie ma). Może poprostu tylko te zdjęcia na których jesteśmy tylko my?
O fajnie by było, gdybyś wrzuciła Tutaj masz opis jak wrzucać:..
wchodzimy na stronę www.imageshack.us no i wciskamy "przeglądaj" i znajdujecie dane zdjęcie z kompa.. później jak już wybierzecie, wciskacie guzik z napisem "host it" po jakimś czasie pojawi się miniaturka naszego obrazka... no to klikamy w nią i otwiera nam sie juz w normalnym rozmiarze klikacie na nie prawym przyciskiem myszy.. wyjeżdża listwa i tam wybieracie "właściwości" i tam są różne info o tym zdjęciu w tym adres (url) więc kopiujecie ten adres, na forum klikacie w "obraz" i "brak tekstu wokół obrazka" pojawiają się zaznaczniki [img]i między nimy wklejacie adres url zdjęcia i w taki sposób właśnie można wkleić zdjęcie Smile
A tu wersja obrazkowa (a propos zrobiona przez Krzyśka):
Na początku wklepujemy w przeglądarkę hasło www.imageshack.us
Następnie wybieramy obrazek/zdjęcie/animację, którą chcemy umieścić.
Wybieramy opcję pokazania zdjęcia...
Po kliknięciu w ostatni link wciskamy ctrl+c (kopiuj), lub wybieramy prawym na link i klikamy kopiuj. Następnie otwieramy stronę i wpisujemy [img], następnie wklejamy ten link (ctrl+v) i wpisujemy [/img]. Wysyłamy post i gotowe : ) Mamy zdjątko.
!Ważne
Jeśli zdjęcie jest duże (a zazwyczaj zdjęcia robione cyfrówką są), to zaznaczamy "Resize image".
No to jest dobry pomysł, ja tez przyniosę (dostałam na
)
Paulina pozwoliłam sobie na małe porządzenie się i edytowałam twoje posty, żeby zdjęcia były widoczne.
P.S. Rada na przyszłość: ten adres http://.... trzeba wklejać w znacznik [img][/img]
Szopa xD
na próby będę nosiła aparat i porobimy zdjecia!
good idea! bo mój (ten co na dostałam) dałam do reklamacji bo zepsuł się skubaniec
JA NIE CHCE ZDJĘĆ!!!!!! Chyba że to JA będę je WAM robić!
Kasia... ćwoku!
Szopa xD
o nie ma tak miło.... Jak to ja mówię Ja robię a nie jestem na zdjęciach xD